Kennisdelen eerlijk en voordelig samenvattingen verkopen

Kennisdelen

KennisDelen is een jaar geleden opgericht. Deze website is gericht op zowel scholieren als studenten. Het is een online marktplaats voor de verkoop van samenvattingen, uittreksels, uitwerkingen, projecten, scripties of andere studiedocumenten.

Inmiddels zijn er al ruim 250 geregistreerde gebruikers en ruim 200 documenten geüpload. Geen slecht resultaat voor een pas gestart platform voor de verkoop van studiedocumenten. Er zal de komende jaren meer geïnvesteerd worden om de naamsbekendheid te vergroten.

KennisDelen is naast het online platform om studiedocumenten te verkopen ook actief in het ontwikkelen van gratis oefentoetsen. Op deze manier probeert KennisDelen scholieren en studenten te helpen betere studieresultaten te behalen.

 

Verkopen

Er worden dagelijks vele samenvattingen verkocht via de website. Ook stijgen de bezoekers aantallen met de dag. Gemiddeld zijn er al ruim 200 bezoekers per dag. Aangezien de website nog maar een jaar geleden is opgestart is dit zeker een goed resultaat. De verwachting is dat in 2017 de bezoekers aantallen zullen verdubbelen.

De verkopen zijn goed en nemen net zoals de bezoekers aantallen flink toe. Inmiddels heeft de topverkoper al ruim € 200,- verdiend. Gezien de recente opstart een top resultaat!

Waarom dit platform?

Kennisdelen vindt het belangrijk om een eerlijke prijs te vragen voor haar dienstverlening. De student maakt de samenvatting en verdient daarom het grootste aandeel bij de verkoop. Dit resulteert in een zeer lage verkoopcommissie van 25% en er worden geen extra transactiekosten gerekend, zoals dat bij concurrenten wordt gedaan.

Wil jij ook samenvattingen verkopen via Kennisdelen?